Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35365
Title: | Концептуальні засади розвитку кавового туризму у Львові |
Other Titles: | Conceptual foundations of the development of coffee tourism in Lviv |
Authors: | Паска, Марія Пясецька, Єлизавета Paska, Mariia Piasetska, Yelyzaveta |
Keywords: | гостинність кава туризм заклади ресторанного господарства hospitality coffee tourism restaurants |
Issue Date: | 21-Jun-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Паска М. Концептуальні засади розвитку кавового туризму у Львові / Паска М., Пясецька Є. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 252–254. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | У Львові надзвичайна кількість кав'ярень – для кожного гостя знайдеться заклад до душі. Магія феномену «львівської кави» саме в людях, які її готують, і зовсім не важливо, чи йдеться про цікаве зерно, чи про унікальну концепцію. Lviv has an extraordinary number of coffee shops - for everyone the guest will find an establishment to his liking. The magic of the Lviv phenomenon coffee" is precisely in the people who prepare it, and it does not matter whether it is about an interesting grain or a unique concept. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35365 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.