Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35365
Назва: Концептуальні засади розвитку кавового туризму у Львові
Інші назви: Conceptual foundations of the development of coffee tourism in Lviv
Автори: Паска, Марія
Пясецька, Єлизавета
Paska, Mariia
Piasetska, Yelyzaveta
Ключові слова: гостинність
кава
туризм
заклади ресторанного господарства
hospitality
coffee
tourism
restaurants
Дата публікації: 21-чер-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Паска М. Концептуальні засади розвитку кавового туризму у Львові / Паска М., Пясецька Є. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 252–254.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): У Львові надзвичайна кількість кав'ярень – для кожного гостя знайдеться заклад до душі. Магія феномену «львівської кави» саме в людях, які її готують, і зовсім не важливо, чи йдеться про цікаве зерно, чи про унікальну концепцію. Lviv has an extraordinary number of coffee shops - for everyone the guest will find an establishment to his liking. The magic of the Lviv phenomenon coffee" is precisely in the people who prepare it, and it does not matter whether it is about an interesting grain or a unique concept.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35365
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Paska.pdf239.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.