Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363
Title: Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області)
Other Titles: Features of the organization of gastronomic tours (on the example of the Lviv region)
Authors: Никига, Оксана
Nykyha, Oksana
Keywords: організація
гастрономічні тури
Львівська область
organization
gastronomic tours
Lvivs region
Issue Date: 21-Sep-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Никига О. Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області) / Никига О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 244–247.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Львівська область є одним із найбільш відвідуваних регіонів України, який приваблює гостей не тільки архітектурою, давньою історією, а й знаменитою кухнею. Lviv region is one of the most visited regions of Ukraine, which attracts guests not only with its architecture, ancient history, but also with its famous cuisine.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nykyha.pdf241.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.