Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Никига, Оксана | - |
dc.contributor.author | Nykyha, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-12T11:05:07Z | - |
dc.date.available | 2024-02-12T11:05:07Z | - |
dc.date.issued | 2023-09-21 | - |
dc.identifier.citation | Никига О. Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області) / Никига О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 244–247. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363 | - |
dc.description.abstract | Львівська область є одним із найбільш відвідуваних регіонів України, який приваблює гостей не тільки архітектурою, давньою історією, а й знаменитою кухнею. Lviv region is one of the most visited regions of Ukraine, which attracts guests not only with its architecture, ancient history, but also with its famous cuisine. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | організація | uk_UA |
dc.subject | гастрономічні тури | uk_UA |
dc.subject | Львівська область | uk_UA |
dc.subject | organization | uk_UA |
dc.subject | gastronomic tours | uk_UA |
dc.subject | Lvivs region | uk_UA |
dc.title | Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області) | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of the organization of gastronomic tours (on the example of the Lviv region) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nykyha.pdf | 241.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.