Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНикига, Оксана-
dc.contributor.authorNykyha, Oksana-
dc.date.accessioned2024-02-12T11:05:07Z-
dc.date.available2024-02-12T11:05:07Z-
dc.date.issued2023-09-21-
dc.identifier.citationНикига О. Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області) / Никига О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 244–247.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363-
dc.description.abstractЛьвівська область є одним із найбільш відвідуваних регіонів України, який приваблює гостей не тільки архітектурою, давньою історією, а й знаменитою кухнею. Lviv region is one of the most visited regions of Ukraine, which attracts guests not only with its architecture, ancient history, but also with its famous cuisine.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectгастрономічні туриuk_UA
dc.subjectЛьвівська областьuk_UA
dc.subjectorganizationuk_UA
dc.subjectgastronomic toursuk_UA
dc.subjectLvivs regionuk_UA
dc.titleОсобливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області)uk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the organization of gastronomic tours (on the example of the Lviv region)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nykyha.pdf241.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.