Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363
Назва: Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області)
Інші назви: Features of the organization of gastronomic tours (on the example of the Lviv region)
Автори: Никига, Оксана
Nykyha, Oksana
Ключові слова: організація
гастрономічні тури
Львівська область
organization
gastronomic tours
Lvivs region
Дата публікації: 21-вер-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Никига О. Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області) / Никига О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 244–247.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Львівська область є одним із найбільш відвідуваних регіонів України, який приваблює гостей не тільки архітектурою, давньою історією, а й знаменитою кухнею. Lviv region is one of the most visited regions of Ukraine, which attracts guests not only with its architecture, ancient history, but also with its famous cuisine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nykyha.pdf241.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.