Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363
Назва: | Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області) |
Інші назви: | Features of the organization of gastronomic tours (on the example of the Lviv region) |
Автори: | Никига, Оксана Nykyha, Oksana |
Ключові слова: | організація гастрономічні тури Львівська область organization gastronomic tours Lvivs region |
Дата публікації: | 21-вер-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Никига О. Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області) / Никига О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 244–247. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Львівська область є одним із найбільш відвідуваних регіонів України, який приваблює гостей не тільки архітектурою, давньою історією, а й знаменитою кухнею. Lviv region is one of the most visited regions of Ukraine, which attracts guests not only with its architecture, ancient history, but also with its famous cuisine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nykyha.pdf | 241.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.