Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363
Title: | Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області) |
Other Titles: | Features of the organization of gastronomic tours (on the example of the Lviv region) |
Authors: | Никига, Оксана Nykyha, Oksana |
Keywords: | організація гастрономічні тури Львівська область organization gastronomic tours Lvivs region |
Issue Date: | 21-Sep-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Никига О. Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області) / Никига О. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 244–247. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Львівська область є одним із найбільш відвідуваних регіонів України, який приваблює гостей не тільки архітектурою, давньою історією, а й знаменитою кухнею. Lviv region is one of the most visited regions of Ukraine, which attracts guests not only with its architecture, ancient history, but also with its famous cuisine. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35363 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nykyha.pdf | 241.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.