Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35354
Title: | Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу |
Other Titles: | Global practice of personnel management in hotel and restaurant business establishments |
Authors: | Кобрин, Андрій Гузар, Уляна Kobryn, Andrii Huzar, Uliana |
Keywords: | управління персоналом заклади готельно-ресторанного бізнесу світова практика personnel management hotel and restaurant business establishments global practice |
Issue Date: | 21-Sep-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Кобрин А. Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу / Кобрин А., Гузар У. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 167–169. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Сучасні готельно-ресторанні заклади активно підтримують різноманітність та інклюзію. Створення рівних умов для всіх працівників, незалежно від їхнього походження, розширює пул талановитого персоналу й сприяє інноваціям. Modern hotel and restaurant establishments actively support diversity and inclusion. Creating a level playing field for all employees, regardless of their origin, expands the talent pool and promotes innovation. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35354 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.