Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35354
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКобрин, Андрій-
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorKobryn, Andrii-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.date.accessioned2024-02-12T09:33:51Z-
dc.date.available2024-02-12T09:33:51Z-
dc.date.issued2023-09-21-
dc.identifier.citationКобрин А. Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу / Кобрин А., Гузар У. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 167–169.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35354-
dc.description.abstractСучасні готельно-ресторанні заклади активно підтримують різноманітність та інклюзію. Створення рівних умов для всіх працівників, незалежно від їхнього походження, розширює пул талановитого персоналу й сприяє інноваціям. Modern hotel and restaurant establishments actively support diversity and inclusion. Creating a level playing field for all employees, regardless of their origin, expands the talent pool and promotes innovation.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectзаклади готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectсвітова практикаuk_UA
dc.subjectpersonnel managementuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant business establishmentsuk_UA
dc.subjectglobal practiceuk_UA
dc.titleСвітова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeGlobal practice of personnel management in hotel and restaurant business establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Huzar.pdf236.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.