Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35354
Назва: Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Global practice of personnel management in hotel and restaurant business establishments
Автори: Кобрин, Андрій
Гузар, Уляна
Kobryn, Andrii
Huzar, Uliana
Ключові слова: управління персоналом
заклади готельно-ресторанного бізнесу
світова практика
personnel management
hotel and restaurant business establishments
global practice
Дата публікації: 21-вер-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кобрин А. Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу / Кобрин А., Гузар У. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 167–169.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Сучасні готельно-ресторанні заклади активно підтримують різноманітність та інклюзію. Створення рівних умов для всіх працівників, незалежно від їхнього походження, розширює пул талановитого персоналу й сприяє інноваціям. Modern hotel and restaurant establishments actively support diversity and inclusion. Creating a level playing field for all employees, regardless of their origin, expands the talent pool and promotes innovation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35354
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Huzar.pdf236.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.