Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35336
Назва: | Інноваційні засади розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщини |
Інші назви: | Innovative foundations of development of ethno-gastronomic tourism and branding of intangible cultural heritage |
Автори: | Боратинський, Олег Паска, Марія Німець, Андрій Boratynskyi, Oleh Paska, Mariia Nimets, Andrii |
Ключові слова: | етногастрономічний туризм брендинг ресторан «Бойківська гостина» ethnogastronomic tourism Restaurant «Boikivska gostina» branding |
Дата публікації: | 21-вер-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Боратинський О. Інноваційні засади розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщини / О. Боратинський, М. Паска, А. Німець // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 74–77. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Мета – аналіз сучасного стану розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщини в контексті особливостей автентичної кухні й етнічних закладів. Innovative foundations of development of ethno-gastronomic tourism and branding of intangible cultural heritage. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35336 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Boratynskyi Oleh,.pdf | 246.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.