Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35336
Title: Інноваційні засади розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщини
Other Titles: Innovative foundations of development of ethno-gastronomic tourism and branding of intangible cultural heritage
Authors: Боратинський, Олег
Паска, Марія
Німець, Андрій
Boratynskyi, Oleh
Paska, Mariia
Nimets, Andrii
Keywords: етногастрономічний туризм
брендинг
ресторан
«Бойківська гостина»
ethnogastronomic tourism
Restaurant
«Boikivska gostina»
branding
Issue Date: 21-Sep-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Боратинський О. Інноваційні засади розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщини / О. Боратинський, М. Паска, А. Німець // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 74–77.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета – аналіз сучасного стану розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщини в контексті особливостей автентичної кухні й етнічних закладів. Innovative foundations of development of ethno-gastronomic tourism and branding of intangible cultural heritage.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35336
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boratynskyi Oleh,.pdf246.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.