Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35327
Назва: Основи раціонального харчування
Інші назви: Basics of rational nutrition
Автори: Пазичук, Ольга
Борецький, Юрій
Лужна, Мар'яна
Pazychuk, Olha
Boretskyi, Yurii
Luzhna, Mariana
Ключові слова: основи раціонального харчування
методичні рекомендації
практичні заняття
спеціальність "Фізична терапія та ерготерапія"
basics of rational nutrition
methodical recommendations
practical classes
specialty "Physical therapy and occupational therapy"
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Пазичук О. О. Основи раціонального харчування : метод. рек. до практичних занять для студ. спеціальності 227 «Фізична терапія та ерготераіня» / Пазичук О. О., Борецький Ю. Р., Лужна М. Я. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 54 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначено для проведення практичних занять і освітньої програми «Основи раціонального харчування». Подано теми лабораторних занять, контрольні питання до них, перелік робіт, які необхідно виконати студентам під керівництвом викладача. Methodical recommendations are intended for conducting practical classes and the educational program "Fundamentals of rational nutrition". Subjects of laboratory classes, control questions for them, a list of works that must be performed by students under the guidance of the teacher are provided.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35327
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації, вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pazychuk O..pdf2.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.