Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35321
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Щука, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Побігун, О. В. | - |
dc.contributor.author | Shchuka, H. P. | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Pobihun, O. V. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-01T09:45:10Z | - |
dc.date.available | 2024-02-01T09:45:10Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Щука Г. П. Державно-приватне партнерство як основна умова розвитку гастрономічного туризму на Закарпатті / Г. П. Щука, М. З. Паска, О. В. Побігун // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2023. – № 4(87). – С. 406–413. DOI https://doi.org/10.35546/kntu2078-4481.2023.4.53 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35321 | - |
dc.description.abstract | Ця стаття присвячена використанню державно-приватного партнерства в контексті системного розвитку гастрономічного туризму в Закарпатті, як однієї з найбільш перспективних та важливих галузей, яка є способом ідентифікації нації, сприяє збереженню культурної спадщини, досягненню цілей сталого розвитку,забезпечує можливість економічного зростання сільської місцевості, відповідального споживання та виробництва, соціальної стійкості та добробуту громади тощо. This article is devoted to the use of public-private partnership in the context of the systemic development of gastronomic tourism in Transcarpathia, as one of the most promising and important industries, which is a way of identifying the nation, contributes to the preservation of cultural heritage and the achievement of sustainable development goals, provides the possibility of economic growth in rural areas, job creation, responsible consumption and production, social stability and well-being of the community, etc. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | гастрономічний туризм Закарпаття | uk_UA |
dc.subject | ДПП | uk_UA |
dc.subject | державно-приватне партнерство в гастрономічному туризмі Закарпаття | uk_UA |
dc.subject | gastronomic tourism of Transcarpathia | uk_UA |
dc.subject | public-private partnership | uk_UA |
dc.subject | public-private partnership in gastronomic tourism of Transcarpathia | uk_UA |
dc.title | Державно-приватне партнерство як основна умова розвитку гастрономічного туризму на Закарпатті | uk_UA |
dc.title.alternative | Public-private partnership as the essential condition for the development of gastronomic tourism in Transcarpattia | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paska M..pdf | 456.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.