Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35321
Назва: Державно-приватне партнерство як основна умова розвитку гастрономічного туризму на Закарпатті
Інші назви: Public-private partnership as the essential condition for the development of gastronomic tourism in Transcarpattia
Автори: Щука, Г. П.
Паска, Марія
Побігун, О. В.
Shchuka, H. P.
Paska, Mariia
Pobihun, O. V.
Ключові слова: гастрономічний туризм Закарпаття
ДПП
державно-приватне партнерство в гастрономічному туризмі Закарпаття
gastronomic tourism of Transcarpathia
public-private partnership
public-private partnership in gastronomic tourism of Transcarpathia
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Щука Г. П. Державно-приватне партнерство як основна умова розвитку гастрономічного туризму на Закарпатті / Г. П. Щука, М. З. Паска, О. В. Побігун // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2023. – № 4(87). – С. 406–413. DOI https://doi.org/10.35546/kntu2078-4481.2023.4.53
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Ця стаття присвячена використанню державно-приватного партнерства в контексті системного розвитку гастрономічного туризму в Закарпатті, як однієї з найбільш перспективних та важливих галузей, яка є способом ідентифікації нації, сприяє збереженню культурної спадщини, досягненню цілей сталого розвитку,забезпечує можливість економічного зростання сільської місцевості, відповідального споживання та виробництва, соціальної стійкості та добробуту громади тощо. This article is devoted to the use of public-private partnership in the context of the systemic development of gastronomic tourism in Transcarpathia, as one of the most promising and important industries, which is a way of identifying the nation, contributes to the preservation of cultural heritage and the achievement of sustainable development goals, provides the possibility of economic growth in rural areas, job creation, responsible consumption and production, social stability and well-being of the community, etc.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35321
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Paska M..pdf456.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.