Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312
Title: | Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізації |
Other Titles: | Restaurant tourism: modern approaches to implementation |
Authors: | Паска, Марія Гузар, Уляна Радзімовська, Ольга Андрусів, А. Paska, Mariia Huzar, Uliana Radzimovska, Olha Andrusiv, A. |
Keywords: | ресторанний туризм Львівщина сирний тур restaurant tourism Lviv region cheese tour |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ПУЕТ |
Citation: | Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізації / Паска М. З., Гузар У. Є., Радзімовська О. В., Андрусів А. // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (4–5 груд. 2023 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 262–264. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paska_Huzar_Radzimovska.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.