Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Андрусів, А. | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Huzar, Uliana | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olha | - |
dc.contributor.author | Andrusiv, A. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-25T07:47:33Z | - |
dc.date.available | 2024-01-25T07:47:33Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізації / Паска М. З., Гузар У. Є., Радзімовська О. В., Андрусів А. // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (4–5 груд. 2023 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 262–264. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ПУЕТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | ресторанний туризм | uk_UA |
dc.subject | Львівщина | uk_UA |
dc.subject | сирний тур | uk_UA |
dc.subject | restaurant tourism | uk_UA |
dc.subject | Lviv region | uk_UA |
dc.subject | cheese tour | uk_UA |
dc.title | Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізації | uk_UA |
dc.title.alternative | Restaurant tourism: modern approaches to implementation | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paska_Huzar_Radzimovska.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.