Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorАндрусів, А.-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorAndrusiv, A.-
dc.date.accessioned2024-01-25T07:47:33Z-
dc.date.available2024-01-25T07:47:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРесторанний туризм : сучасні підходи до реалізації / Паска М. З., Гузар У. Є., Радзімовська О. В., Андрусів А. // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (4–5 груд. 2023 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 262–264.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПУЕТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectресторанний туризмuk_UA
dc.subjectЛьвівщинаuk_UA
dc.subjectсирний турuk_UA
dc.subjectrestaurant tourismuk_UA
dc.subjectLviv regionuk_UA
dc.subjectcheese touruk_UA
dc.titleРесторанний туризм : сучасні підходи до реалізаціїuk_UA
dc.title.alternativeRestaurant tourism: modern approaches to implementationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska_Huzar_Radzimovska.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.