Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312
Назва: Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізації
Інші назви: Restaurant tourism: modern approaches to implementation
Автори: Паска, Марія
Гузар, Уляна
Радзімовська, Ольга
Андрусів, А.
Paska, Mariia
Huzar, Uliana
Radzimovska, Olha
Andrusiv, A.
Ключові слова: ресторанний туризм
Львівщина
сирний тур
restaurant tourism
Lviv region
cheese tour
Дата публікації: 2023
Видавництво: ПУЕТ
Бібліографічний опис: Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізації / Паска М. З., Гузар У. Є., Радзімовська О. В., Андрусів А. // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (4–5 груд. 2023 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 262–264.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Paska_Huzar_Radzimovska.pdf1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.