Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312
Назва: | Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізації |
Інші назви: | Restaurant tourism: modern approaches to implementation |
Автори: | Паска, Марія Гузар, Уляна Радзімовська, Ольга Андрусів, А. Paska, Mariia Huzar, Uliana Radzimovska, Olha Andrusiv, A. |
Ключові слова: | ресторанний туризм Львівщина сирний тур restaurant tourism Lviv region cheese tour |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ПУЕТ |
Бібліографічний опис: | Ресторанний туризм : сучасні підходи до реалізації / Паска М. З., Гузар У. Є., Радзімовська О. В., Андрусів А. // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (4–5 груд. 2023 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 262–264. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35312 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Paska_Huzar_Radzimovska.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.