Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223
Назва: Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства
Інші назви: Expanding the assortment of low-calorie sauces in restaurants
Автори: Найда, Остап
Паска, Марія
Naida, Ostap
Paska, Mariia
Ключові слова: низькокалорійні соуси
індустрія гостинності
локальний виробник
продукти бджільництва
low-calorie sauces
hospitality industry
local producer
beekeeping products
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Найда О. Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 147.
Короткий огляд (реферат): Мета – розширити асортимент низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства. The goal is to expand the range of low-calorie sauces in restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223
Розташовується у зібраннях:"Молода спортивна наука України"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1565-3114-1-SM (1).pdf184.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.