Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223
Назва: | Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Expanding the assortment of low-calorie sauces in restaurants |
Автори: | Найда, Остап Паска, Марія Naida, Ostap Paska, Mariia |
Ключові слова: | низькокалорійні соуси індустрія гостинності локальний виробник продукти бджільництва low-calorie sauces hospitality industry local producer beekeeping products |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Найда О. Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 147. |
Короткий огляд (реферат): | Мета – розширити асортимент низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства. The goal is to expand the range of low-calorie sauces in restaurants. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35223 |
Розташовується у зібраннях: | "Молода спортивна наука України" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1565-3114-1-SM (1).pdf | 184.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.