Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35214
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФик, Богдан-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorFyk, Bohdan-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-01-16T10:03:46Z-
dc.date.available2024-01-16T10:03:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФик Б. Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства / Богдан Фик, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 155–156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35214-
dc.description.abstractМета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства. The goal is to study the range of Lviv cuisine in restaurants.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectукраїнська кухняuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectлокальний виробникuk_UA
dc.subjectпопуляризаціяuk_UA
dc.subjectUkrainian cuisineuk_UA
dc.subjectlocal produceruk_UA
dc.subjecthospitality industryuk_UA
dc.subjectpromotionuk_UA
dc.titleАсортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeAssortment and popularization of Lviv cuisine in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1570-3122-1-SM (1).pdf192.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.