Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35214
Назва: | Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Assortment and popularization of Lviv cuisine in restaurants |
Автори: | Фик, Богдан Паска, Марія Fyk, Bohdan Paska, Mariia |
Ключові слова: | українська кухня індустрія гостинності локальний виробник популяризація Ukrainian cuisine local producer hospitality industry promotion |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Фик Б. Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства / Богдан Фик, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27, т. 4. – С. 155–156. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Короткий огляд (реферат): | Мета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства. The goal is to study the range of Lviv cuisine in restaurants. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35214 |
Розташовується у зібраннях: | "Молода спортивна наука України" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1570-3122-1-SM (1).pdf | 192.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.