Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35080
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гілецький, Іван | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Hiletskyi, Ivan | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-04T09:17:47Z | - |
dc.date.available | 2023-12-04T09:17:47Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-07 | - |
dc.identifier.citation | Гілецький І. Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловості / І. Г. Гілецький, М. З. Паска // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІІ Міжнар. наук.-техн. конф. (7 лист. 2023 р.). – Київ, 2023. – С. 265–266. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35080 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є аналіз шляхів отримання та використання ферменту лізоциму у харчовій промисловості та безпеці. The purpose of the work is to analyze the ways of obtaining and using the enzyme of lysozyme in the food industry and safety. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | ферментна сировина | uk_UA |
dc.subject | хрін | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | enzyme raw materials | uk_UA |
dc.subject | horseradish | uk_UA |
dc.subject | food industry | uk_UA |
dc.title | Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | Theoretical and practical aspects of obtaining enzyme raw materials from horseradish when used in the food industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paska Mariia3.pdf | 456.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.