Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35080
Title: Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловості
Other Titles: Theoretical and practical aspects of obtaining enzyme raw materials from horseradish when used in the food industry
Authors: Гілецький, Іван
Паска, Марія
Hiletskyi, Ivan
Paska, Mariia
Keywords: ферментна сировина
хрін
харчова промисловість
enzyme raw materials
horseradish
food industry
Issue Date: 7-Nov-2023
Citation: Гілецький І. Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловості / І. Г. Гілецький, М. З. Паска // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІІ Міжнар. наук.-техн. конф. (7 лист. 2023 р.). – Київ, 2023. – С. 265–266.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Метою роботи є аналіз шляхів отримання та використання ферменту лізоциму у харчовій промисловості та безпеці. The purpose of the work is to analyze the ways of obtaining and using the enzyme of lysozyme in the food industry and safety.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35080
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska Mariia3.pdf456.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.