Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35080
Title: | Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловості |
Other Titles: | Theoretical and practical aspects of obtaining enzyme raw materials from horseradish when used in the food industry |
Authors: | Гілецький, Іван Паска, Марія Hiletskyi, Ivan Paska, Mariia |
Keywords: | ферментна сировина хрін харчова промисловість enzyme raw materials horseradish food industry |
Issue Date: | 7-Nov-2023 |
Citation: | Гілецький І. Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловості / І. Г. Гілецький, М. З. Паска // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХІІ Міжнар. наук.-техн. конф. (7 лист. 2023 р.). – Київ, 2023. – С. 265–266. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Метою роботи є аналіз шляхів отримання та використання ферменту лізоциму у харчовій промисловості та безпеці. The purpose of the work is to analyze the ways of obtaining and using the enzyme of lysozyme in the food industry and safety. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35080 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paska Mariia3.pdf | 456.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.