Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35078
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-04T08:20:44Z | - |
dc.date.available | 2023-12-04T08:20:44Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-19 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Сучасні гастро-тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві / Паска Марія // Індустрія гостинності : стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (19 жовт. 2023 р.). – Вінниця, 2023. – С. 86–93. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35078 | - |
dc.description.abstract | Мета статті - дослідження перспектив розвитку сучасних кулінарних трендів в ресторанному господарстві, а також їх вплив на заклад ресторанного господарства. The purpose of the article is to study the prospects of modern culinary development trends in the restaurant business, as well as their impact on the restaurant establishment economy. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | сучасні кулінарні тренди | uk_UA |
dc.subject | нутриціологія | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | еко-продукти | uk_UA |
dc.subject | modern culinary trends | uk_UA |
dc.subject | nutrition science competitiveness | uk_UA |
dc.subject | eco-products | uk_UA |
dc.title | Сучасні гастро-тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.title.alternative | Modern gastro-trends and prospects for their use in the restaurant industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Paska Mariia1.pdf | 699.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.