Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35078
Назва: Сучасні гастро-тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві
Інші назви: Modern gastro-trends and prospects for their use in the restaurant industry
Автори: Паска, Марія
Paska, Mariia
Ключові слова: сучасні кулінарні тренди
нутриціологія
конкурентоспроможність
еко-продукти
modern culinary trends
nutrition science competitiveness
eco-products
Дата публікації: 19-жов-2023
Бібліографічний опис: Паска М. Сучасні гастро-тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві / Паска Марія // Індустрія гостинності : стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (19 жовт. 2023 р.). – Вінниця, 2023. – С. 86–93.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Мета статті - дослідження перспектив розвитку сучасних кулінарних трендів в ресторанному господарстві, а також їх вплив на заклад ресторанного господарства. The purpose of the article is to study the prospects of modern culinary development trends in the restaurant business, as well as their impact on the restaurant establishment economy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35078
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Paska Mariia1.pdf699.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.