Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35078
Title: Сучасні гастро-тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві
Other Titles: Modern gastro-trends and prospects for their use in the restaurant industry
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: сучасні кулінарні тренди
нутриціологія
конкурентоспроможність
еко-продукти
modern culinary trends
nutrition science competitiveness
eco-products
Issue Date: 19-Oct-2023
Citation: Паска М. Сучасні гастро-тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві / Паска Марія // Індустрія гостинності : стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (19 жовт. 2023 р.). – Вінниця, 2023. – С. 86–93.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета статті - дослідження перспектив розвитку сучасних кулінарних трендів в ресторанному господарстві, а також їх вплив на заклад ресторанного господарства. The purpose of the article is to study the prospects of modern culinary development trends in the restaurant business, as well as their impact on the restaurant establishment economy.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35078
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska Mariia1.pdf699.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.