Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35077
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska Mariia-
dc.date.accessioned2023-12-04T08:03:41Z-
dc.date.available2023-12-04T08:03:41Z-
dc.date.issued2023-04-19-
dc.identifier.citationПаска М. Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу Львівщини / Паска Марія // Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : зб. пр. Міжнар. наук.-практ. форуму (м. Львів, 19‒21 квітня 2023 р.). ‒ Львів, 2023. ‒ С. 459‒465.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35077-
dc.description.abstractНами проаналізовано особливості організації ресторанного бізнесу Львівщини. Здійснено аналіз змісту ресторанного бізнесу в контексті гастрономічного туризму в системі сфери гостинності, запропоновано новий підвид гастрономічного туризму - ресторанний туризм. Удосконалено визначення поняття «ресторанний туризм» та визначено найбільш авторитетні ознаки класифікації даного підвиду гастрономічного туризму. Розглянуто специфіку використання локальної кухні, окремих етапів технології, з метою популяризації у туристичній сфері. Акцентовано на важливості врахування смакових вподобань гостя та включення їх міркувань до індустрії гостинності. We have analyzed the peculiarities of the organization of the restaurant business in Lviv Oblast. An analysis of the content of the restaurant business in the context of gastronomic tourism in the system of the hospitality sector was carried out, a new subtype of gastronomic tourism - restaurant tourism - was proposed. The definition of the concept of "restaurant tourism" has been improved and the most authoritative features of the classification of this subtype of gastronomic tourism have been determined. The specifics of the use of local cuisine, individual stages of technology, with the aim of popularization in the tourism sphere, were considered. Emphasis is placed on the importance of taking into account the guest's taste preferences and incorporating their considerations into the hospitality industry.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectресторанний туризмuk_UA
dc.subjectлокальна кухняuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectrestaurant tourismuk_UA
dc.subjectlocal cuisineuk_UA
dc.titleСучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу Львівщиниuk_UA
dc.title.alternativeModern trends in the development of restaurant business in Lviv regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska Mariia.pdf544.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.