Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35036
Title: Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства
Other Titles: Trends and prospects for the development of modern culinary trends for restaurants
Authors: Левків, Соломія-Марія
Паска, Марія
Levkiv, Solomiia-Mariia
Paska, Mariia
Keywords: розвиток сучасних кулінарних трендів
заклади ресторанного господарства
development of modern culinary trends
restaurants
Issue Date: 28-Sep-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Левків С.- М. Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я : зб. тез доп. ІІ Міжнар. студ. наук. конф. (28-29 вересня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 138–139.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35036
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Solomiia-Mariia Levkiv, Mariia Paska (1).pdf273.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.