Методичні рекомендації, вказівки Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 365
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-01-29Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»Маслійчук, О. Б.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-12-14Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"Варивода, Ю. Ю.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Басараб, І. М.; Молдаванова, Л. К.; Varyvoda, Yu. Yu.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Basarab, I. M.; Moldavanova, L. K.
2020-11-24Методичні рекомендації до виконання курсових робіт 6.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.
2020-11-02Хімія ліпідів та їх похідних : метод. вказівки для самост. роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-09-08Фітнес : метод. розробка з англійської мовиЮрко, Н. А.; Yurko, N. A.
2020Устаткування закладів ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчанняІжевська, Орися; Izhevska, Orysia
2020-06-16Когнітивні порушення при недостатності мозкового кровообігу : методичні рекомендації для самопідготовки до семінарських занять лікарів-інтернів та курсантів за фахом "Загальна практика - сімейна медицина"Пулик, Олександр; Гирявець, Олександра
2020-06-03Ванкувер стиль. Оформлення цитувань в наукових роботах : метод. реком. для магістрів факультету фізичної терапії та ерготерапіїСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna
2020Організація дистанційного навчання в школі : методичні рекомендаціїЛотоцька, Алевтина; Пасічник, Оксана
2020-05-19Профіль автора у Scopus – пошук, корекціяНазаровець, Марина
2020-05-19Методика викладання у вищій школі (мотивація навчальної діяльності) : матеріали методичного семінару «Мотиваційний підхід до організації навчального процесу у вищій школі»Кравчук, Наталія; Коваль, Оксана
2020-05-19Вступ до викладацької діяльності : навчально-методичні рекомендації для магістрів спеціальностей: 8.050104 – Фінанси; 8.050106 – Облік і аудит; 8.050107 – Економіка підприємстваПриходько, Т.
2020-05-19Scopus – основи роботи. Які журнали індексуються у Scopus?Назаровець, Марина
2020-02-06Физическое воспитание детей и подростков специальной медицинской группы и групп корригирующей гимнастикиШкловский, И. А.; Джола, С. С.; Хробак, Г. М.; Shklovskyi, Y. A.; Dzhola, S. S.; Khrobak, H. M.
2019Як навчити користувачів ефективно використовувати Web of Science і не припускатися помилокКиївський національний університет імені Тараса Шевченка
2019Профіль установи у Web of Science: функції, можливості, створення, корегування, використання для звітності та стратегічного плануванняТихонкова, Ірина
2019-12-13Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліниПаска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 365