Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34990
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевків, Соломія-Марія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorLevkiv, Solomiia-Mariia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-11-22T12:22:24Z-
dc.date.available2023-11-22T12:22:24Z-
dc.date.issued2023-09-28-
dc.identifier.citationЛевків С.- М. Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я : зб. тез доп. ІІ Міжнар. студ. наук. конф. (28-29 вересня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 138–139.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34990-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectрозвиток сучасних кулінарних трендівuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectdevelopment of modern culinary trendsuk_UA
dc.subjectrestaurantsuk_UA
dc.titleТенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeTrends and prospects for the development of modern culinary trends for restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Solomiia-Mariia Levkiv, Mariia Paska.pdf273.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.