Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34990
Назва: | Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства |
Інші назви: | Trends and prospects for the development of modern culinary trends for restaurants |
Автори: | Левків, Соломія-Марія Паска, Марія Levkiv, Solomiia-Mariia Paska, Mariia |
Ключові слова: | розвиток сучасних кулінарних трендів заклади ресторанного господарства development of modern culinary trends restaurants |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Левків С.- М. Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я : зб. тез доп. ІІ Міжнар. студ. наук. конф. (28-29 вересня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 138–139. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34990 |
Розташовується у зібраннях: | "Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Solomiia-Mariia Levkiv, Mariia Paska.pdf | 273.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.