Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34963
Title: | Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я |
Other Titles: | Medicinal and technical raw materials as an opportunity to balance the diet in healthcare institutions |
Authors: | Млинко, Остап Паска, Марія Mlynko, Ostap Paska, Mariia |
Keywords: | лікарсько-технічна сировина охорона здоров’я дієти medicinal and technical raw materials health care diets |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Млинко О. Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я / Остап Млинко, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 161–162. |
Series/Report no.: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34963 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostap Mlynko, Mariia Paska (1).pdf | 597.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.