Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34962
Title: Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Other Titles: Theoretical and practical principles of organizing the safety and quality of food products in restaurants
Authors: Калник, Олег
Паска, Марія
Kalnyk, Oleh
Paska, Mariia
Keywords: якість
безпечність
заклади ресторанного господарства
quality
restaurant establishments economy
safety
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Калник О. Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства / Олег Калник, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 163–164.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34962
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleh Kalnyk, Mariia Paska (1).pdf597.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.