Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34961
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гілецький, Іван | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Hiletskyi, Ivan | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T10:18:09Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T10:18:09Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Гілецький І. Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 183–188. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34961 | - |
dc.description.abstract | Мета. Дослідження особливостей і властивостей використання пряно-ароматичних добавок на основі Armoracia rusticana в кулінарії. Goal. Study of features and properties of use of spicy and aromatic additives based on Armoracia rusticana in cooking. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | пряно-ароматична сировина | uk_UA |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | сфера гостинності | uk_UA |
dc.subject | spicy and aromatic raw materials | uk_UA |
dc.subject | biological value | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | the field of hospitality | uk_UA |
dc.title | Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності | uk_UA |
dc.title.alternative | Theoretical and practical aspects of the use of spicy and aromatic raw materials of increased biological and nutritional value for the field of hospitality | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ivan Hiletskyi, Mariia Paska (1).pdf | 617.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.