Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34961
Назва: Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності
Інші назви: Theoretical and practical aspects of the use of spicy and aromatic raw materials of increased biological and nutritional value for the field of hospitality
Автори: Гілецький, Іван
Паска, Марія
Hiletskyi, Ivan
Paska, Mariia
Ключові слова: пряно-ароматична сировина
біологічна цінність
харчова цінність
сфера гостинності
spicy and aromatic raw materials
biological value
nutritional value
the field of hospitality
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гілецький І. Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 183–188.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Короткий огляд (реферат): Мета. Дослідження особливостей і властивостей використання пряно-ароматичних добавок на основі Armoracia rusticana в кулінарії. Goal. Study of features and properties of use of spicy and aromatic additives based on Armoracia rusticana in cooking.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34961
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivan Hiletskyi, Mariia Paska (1).pdf617.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.