Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34961
Title: Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності
Other Titles: Theoretical and practical aspects of the use of spicy and aromatic raw materials of increased biological and nutritional value for the field of hospitality
Authors: Гілецький, Іван
Паска, Марія
Hiletskyi, Ivan
Paska, Mariia
Keywords: пряно-ароматична сировина
біологічна цінність
харчова цінність
сфера гостинності
spicy and aromatic raw materials
biological value
nutritional value
the field of hospitality
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гілецький І. Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 183–188.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Мета. Дослідження особливостей і властивостей використання пряно-ароматичних добавок на основі Armoracia rusticana в кулінарії. Goal. Study of features and properties of use of spicy and aromatic additives based on Armoracia rusticana in cooking.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34961
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivan Hiletskyi, Mariia Paska (1).pdf617.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.