Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34958
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Леготін, Анатолій | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Lehotin, Anatolii | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:59:04Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:59:04Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Петришин Н. Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів / Наталія Петришин, Анатолій Леготін // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 211–212. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34958 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | дикоросла сировина | uk_UA |
dc.subject | вироби функціонального призначення | uk_UA |
dc.subject | консерванти | uk_UA |
dc.subject | крем | uk_UA |
dc.subject | wild raw materials | uk_UA |
dc.subject | functional products purpose | uk_UA |
dc.subject | preservatives | uk_UA |
dc.subject | cream | uk_UA |
dc.title | Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів | uk_UA |
dc.title.alternative | Practical aspects of the use of wild raw materials in the production of low-calorie creams | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Petryshyn, Anatolii Lehotin (1).pdf | 597.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.