Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34953
Назва: Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції
Інші назви: Analytical composition of Galician cuisine as an innovative method of valorizing traditional products
Автори: Фик, Богдан
Паска, Марія
Fyk, Bohdan
Paska, Mariia
Ключові слова: страви кухні Галичини
аналітичний склад
dishes of Galician cuisine
analytical composition
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Фик Б, Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції / Богдан Фик, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 229–230.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34953
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bohdan Fyk, Mariia Paska (1).pdf596.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.