Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34940
Назва: | Впровадження європейських практик тайм-менеджменту у закладах готельно-ресторанного бізнесу в Україні |
Інші назви: | Implementation of European time management practices in the hotel and restaurant business in Ukraine |
Автори: | Гузар, Уляна Гнатюк, Микола Huzar, Uliana Hnatiuk, Mykola |
Ключові слова: | тайм-менеджмент європейський досвід готельно-ресторанний бізнес програмне забезпечення time management hotel and restaurant business European experience |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Гузар У. Впровадження європейських практик тайм-менеджменту у закладах готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Уляна Гузар, Микола Гнатюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 312–314. |
Серія/номер: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34940 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Uliana Huzar, Mykola Hnatiuk.pdf | 603.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.