Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34940
Назва: Впровадження європейських практик тайм-менеджменту у закладах готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Інші назви: Implementation of European time management practices in the hotel and restaurant business in Ukraine
Автори: Гузар, Уляна
Гнатюк, Микола
Huzar, Uliana
Hnatiuk, Mykola
Ключові слова: тайм-менеджмент
європейський досвід
готельно-ресторанний бізнес
програмне забезпечення
time management
hotel and restaurant business
European experience
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гузар У. Впровадження європейських практик тайм-менеджменту у закладах готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Уляна Гузар, Микола Гнатюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 312–314.
Серія/номер: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34940
Розташовується у зібраннях:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uliana Huzar, Mykola Hnatiuk.pdf603.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.