Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34929
Назва: | Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни |
Інші назви: | Adaptation of restaurant business activities in wartime conditions |
Автори: | Бондаревський, Аркадій Маслійчук, Ольга Bondarevskyi, Arkadii Masliichuk, Olha |
Ключові слова: | адаптація стратегія HoReCa ресторанне господарство військовий час adaptation wartime HoReCa restaurant business strategy |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Бондаревський А. Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни / Аркадій Бондаревський, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 27–29. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34929 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Arkadii Bondarevskyi, Olha Masliichuk.pdf | 602.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.