Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34929
Назва: Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни
Інші назви: Adaptation of restaurant business activities in wartime conditions
Автори: Бондаревський, Аркадій
Маслійчук, Ольга
Bondarevskyi, Arkadii
Masliichuk, Olha
Ключові слова: адаптація
стратегія
HoReCa
ресторанне господарство
військовий час
adaptation
wartime
HoReCa
restaurant business
strategy
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Бондаревський А. Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни / Аркадій Бондаревський, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 27–29.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34929
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Arkadii Bondarevskyi, Olha Masliichuk.pdf602.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.