Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34929
Title: Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни
Other Titles: Adaptation of restaurant business activities in wartime conditions
Authors: Бондаревський, Аркадій
Маслійчук, Ольга
Bondarevskyi, Arkadii
Masliichuk, Olha
Keywords: адаптація
стратегія
HoReCa
ресторанне господарство
військовий час
adaptation
wartime
HoReCa
restaurant business
strategy
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Бондаревський А. Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни / Аркадій Бондаревський, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 27–29.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34929
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Arkadii Bondarevskyi, Olha Masliichuk.pdf602.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.