Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34929
Title: | Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни |
Other Titles: | Adaptation of restaurant business activities in wartime conditions |
Authors: | Бондаревський, Аркадій Маслійчук, Ольга Bondarevskyi, Arkadii Masliichuk, Olha |
Keywords: | адаптація стратегія HoReCa ресторанне господарство військовий час adaptation wartime HoReCa restaurant business strategy |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Бондаревський А. Адаптація діяльності закладів ресторанного бізнесу в умовах війни / Аркадій Бондаревський, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 27–29. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34929 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Arkadii Bondarevskyi, Olha Masliichuk.pdf | 602.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.