Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГіренко, Наталія-
dc.contributor.authorКрамаренко, Дмитро-
dc.contributor.authorHirenko, Nataliia-
dc.contributor.authorKramarenko, Dmytro-
dc.date.accessioned2023-11-20T07:59:02Z-
dc.date.available2023-11-20T07:59:02Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationГіренко Н. Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій / Наталія Гіренко, Дмитро Крамаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 37–40.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectконо-піцаuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectшвидке харчуванняuk_UA
dc.subjectформаuk_UA
dc.subjectсалатиuk_UA
dc.subjectkono-pizzauk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectfast fooduk_UA
dc.subjectformuk_UA
dc.subjectsaladsuk_UA
dc.titleПерспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуаційuk_UA
dc.title.alternativeProspects of kono-pizza in the restaurant business during crisis situationsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Hirenko, Dmytro Kramarenko.pdf620.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.