Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гіренко, Наталія | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро | - |
dc.contributor.author | Hirenko, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Kramarenko, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-20T07:59:02Z | - |
dc.date.available | 2023-11-20T07:59:02Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Гіренко Н. Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій / Наталія Гіренко, Дмитро Крамаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 37–40. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | коно-піца | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | швидке харчування | uk_UA |
dc.subject | форма | uk_UA |
dc.subject | салати | uk_UA |
dc.subject | kono-pizza | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | fast food | uk_UA |
dc.subject | form | uk_UA |
dc.subject | salads | uk_UA |
dc.title | Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects of kono-pizza in the restaurant business during crisis situations | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Hirenko, Dmytro Kramarenko.pdf | 620.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.