Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926
Назва: Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій
Інші назви: Prospects of kono-pizza in the restaurant business during crisis situations
Автори: Гіренко, Наталія
Крамаренко, Дмитро
Hirenko, Nataliia
Kramarenko, Dmytro
Ключові слова: коно-піца
ресторан
швидке харчування
форма
салати
kono-pizza
restaurant
fast food
form
salads
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гіренко Н. Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій / Наталія Гіренко, Дмитро Крамаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 37–40.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nataliia Hirenko, Dmytro Kramarenko.pdf620.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.