Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926
Назва: | Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій |
Інші назви: | Prospects of kono-pizza in the restaurant business during crisis situations |
Автори: | Гіренко, Наталія Крамаренко, Дмитро Hirenko, Nataliia Kramarenko, Dmytro |
Ключові слова: | коно-піца ресторан швидке харчування форма салати kono-pizza restaurant fast food form salads |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Гіренко Н. Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій / Наталія Гіренко, Дмитро Крамаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 37–40. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Hirenko, Dmytro Kramarenko.pdf | 620.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.