Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34918
Title: Використання інформаційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі: інноваційні підходи до взаємодії з клієнтами та управління
Other Titles: The use of information technologies in the hotel and restaurant business: innovative approaches to interaction with customers and management
Authors: Іщенко, Єлизавета
Чуніхіна, Олександра
Олійник, Валентина
Ishchenko, Yelyzaveta
Chunikhina, Oleksandra
Oliinyk, Valentyna
Keywords: інформаційні технології
інноваційні підходи
готельно-ресторанний бізнес
information technologies
innovative approaches
hospitality business
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Іщенко Є. Використання інформаційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі: інноваційні підходи до взаємодії з клієнтами та управління / Єлизавета Іщенко, Олександра Чуніхіна, Валентина Олійник // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 62–64.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34918
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yelyzaveta Ishchenko.pdf602.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.