Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917
Назва: | Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників |
Інші назви: | Improving the efficiency of restaurant business through product supply logistics and employee motivation |
Автори: | Кашалупа, Юлія Федина, Лариса Kashalupa, Yuliia Fedyna, Larysa |
Ключові слова: | сфера послуг моніторинг мотивація тімбілдінг логістика ефективність the field of services efficiency monitoring logistics motivation team building |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кашалупа Ю. Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників / Юлія Кашалупа, Лариса Федина // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 65–68. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kashalupa, Larysa Fedyna.pdf | 605.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.