Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917
Назва: Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників
Інші назви: Improving the efficiency of restaurant business through product supply logistics and employee motivation
Автори: Кашалупа, Юлія
Федина, Лариса
Kashalupa, Yuliia
Fedyna, Larysa
Ключові слова: сфера послуг
моніторинг
мотивація
тімбілдінг
логістика
ефективність
the field of services
efficiency
monitoring
logistics
motivation
team building
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кашалупа Ю. Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників / Юлія Кашалупа, Лариса Федина // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 65–68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yuliia Kashalupa, Larysa Fedyna.pdf605.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.