Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917
Title: Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників
Other Titles: Improving the efficiency of restaurant business through product supply logistics and employee motivation
Authors: Кашалупа, Юлія
Федина, Лариса
Kashalupa, Yuliia
Fedyna, Larysa
Keywords: сфера послуг
моніторинг
мотивація
тімбілдінг
логістика
ефективність
the field of services
efficiency
monitoring
logistics
motivation
team building
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Кашалупа Ю. Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників / Юлія Кашалупа, Лариса Федина // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 65–68.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Kashalupa, Larysa Fedyna.pdf605.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.