Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917
Title: | Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників |
Other Titles: | Improving the efficiency of restaurant business through product supply logistics and employee motivation |
Authors: | Кашалупа, Юлія Федина, Лариса Kashalupa, Yuliia Fedyna, Larysa |
Keywords: | сфера послуг моніторинг мотивація тімбілдінг логістика ефективність the field of services efficiency monitoring logistics motivation team building |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Кашалупа Ю. Покращення ефективності діяльності закладів ресторанного господарства через логістику постачання продукції та мотивацію працівників / Юлія Кашалупа, Лариса Федина // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 65–68. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34917 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kashalupa, Larysa Fedyna.pdf | 605.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.