Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915
Назва: | Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства |
Інші назви: | Food pairing is an innovative direction in restaurant production technology |
Автори: | Колісниченко, Тетяна Кюрчева, Людмила Kolisnychenko, Tetiana Kiurcheva, Liudmyla |
Ключові слова: | інновація фудпейрінг ароматична сполука харчова сировина innovation food pairing aromatic compound food raw materials |
Дата публікації: | 12-жов-2023 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Колісниченко Т. Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 74–76. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tetiana Kolisnychenko, Liudmyla Kiurcheva.pdf | 603.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.