Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915
Назва: Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства
Інші назви: Food pairing is an innovative direction in restaurant production technology
Автори: Колісниченко, Тетяна
Кюрчева, Людмила
Kolisnychenko, Tetiana
Kiurcheva, Liudmyla
Ключові слова: інновація
фудпейрінг
ароматична сполука
харчова сировина
innovation
food pairing
aromatic compound
food raw materials
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Колісниченко Т. Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 74–76.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tetiana Kolisnychenko, Liudmyla Kiurcheva.pdf603.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.