Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915
Title: | Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства |
Other Titles: | Food pairing is an innovative direction in restaurant production technology |
Authors: | Колісниченко, Тетяна Кюрчева, Людмила Kolisnychenko, Tetiana Kiurcheva, Liudmyla |
Keywords: | інновація фудпейрінг ароматична сполука харчова сировина innovation food pairing aromatic compound food raw materials |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Колісниченко Т. Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 74–76. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tetiana Kolisnychenko, Liudmyla Kiurcheva.pdf | 603.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.