Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915
Title: Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства
Other Titles: Food pairing is an innovative direction in restaurant production technology
Authors: Колісниченко, Тетяна
Кюрчева, Людмила
Kolisnychenko, Tetiana
Kiurcheva, Liudmyla
Keywords: інновація
фудпейрінг
ароматична сполука
харчова сировина
innovation
food pairing
aromatic compound
food raw materials
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Колісниченко Т. Фудпейринг – інноваційний напрямок в технології продукції ресторанного господарства / Тетяна Колісниченко, Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 74–76.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34915
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tetiana Kolisnychenko, Liudmyla Kiurcheva.pdf603.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.