Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34914
Назва: Роль бенкетів та їх організація в підприємствах готельного господарства
Інші назви: The role of banquets and their organization in hotel enterprises
Автори: Коротошин, Соломія
Графська, Орислава
Korotoshyn, Solomiia
Hrafska, Oryslava
Ключові слова: бенкет
організація
готельне господарство
обслуговування
banquet
hotel management
organization
service
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Коротошин C. Роль бенкетів та їх організація в підприємствах готельного господарства / Соломія Коротошин, Орислава Графська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 77–80.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34914
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Solomiia Korotoshyn, Oryslava Hrafska.pdf612.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.