Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34907
Назва: Сучасні тренди у ресторанній індустрії на 2024 рік
Інші назви: Modern trends in the restaurant industry for 2024
Автори: Михайлов, Богдан
Mykhailov, Bohdan
Ключові слова: тренди
продукти
технології
стандарти
заклади харчування
trends
restaurants
technologies
standards
products
Дата публікації: 12-жов-2023
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Михайлов Б. Сучасні тренди у ресторанній індустрії на 2024 рік / Богдан Михайлов // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 99–102.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34907
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Богдан Михайлов.pdf627.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.